Nationale keuring

18-10-2015 13:58

Gisteren zijn wij weer naar de Nationale keuring in Lunteren geweest. Altijd weer mooi met al die kampioenen bij elkaar.

Fabienne mocht dit jaar mee en heeft ons weer weten te verrassen!!  Toen we het boekje kregen en zagen dat ze in een groep van 9 merrie's zou lopen hadden we toch zoiets van oeps... Negen andere kampioenen! Maar naet als in Dalen op de premiekeuring trok Fabienne zich de hele dag nergens wat van aan.

Toen we eindelijk aan de beurt waren heeft ze zichzelf super laten zien en mocht zelfs op KOP!! Onze dag was helemaal geslaagd!! En toen maar wachten

op de kampioenschappen. En nog steeds was ze heel rustig (dat zijn we niet zo gewent van onze driftige dames). Toen we klaarstonden met haar en de muziek nog wat harder ging was het net of ze dacht: en nu gaan we! Ze begon met stappen en naar een poosje keek ik achterom en was ik de rest kwijt.

Misschien gingen we wel iets te hard maar het voelde wel geweldig om even bij de rest weg te stappen en aan Fabienne te zien genoot zij nog het meest!!

Helaas besloot de jury een andere merrie aan te wijzen als kampioen maar wat zijn wij trots op onze merrie! Nu op naar de jonge hengstenkeuring!