Premiekeuring Dalen

28-08-2017 09:12

Op zaterdag 12 augustus was het weer tijd voor onze jaarlijkse premiekeuring! Lang werk je er naar toe en dan vliegt de dag voorbij.

Achteraf zijn we tevreden over de behaalde resultaten. Beide veulens liepen met premie op de 3de plek. Beide dames zitten net qua verharing in een tussenperiode dus hier dik tevreden mee. Daarna onze enters ook die kregen allebei premie. Waarbij Kaitlyn op de 2de plek liep en Karianne 3de. Toen was het even rustig aangezien we geen twenters hebben en konden we ons voorbereiden op Laura en Carmen die hun best gingen doen bij de jeugdige voorbrengers! En wat deed ze het goed! Samen met Madelief heeft ze echt haar best gedaan en deed het super! Ze vond altijd het nog een beetje spannend om te draven en ondanks dat wij vonden dat Carmen de vaart er goed in had, kwam ze met een bigsmile bij me om te vertellen hoe gaaf dat draven is!!! Dat was echt genieten.

 

Hierna mocht Hertogin de baan in. Ze liet zich netjes zien en mocht als eerste wegstappen. Naar een paar rondjes moest ze helaas naar de tweede plaats. De teleurstelling kwam toen we bij het opstellen zagen dat ze een 2de premie kreeg terwijl degene die haar net ingehaald had wel een 1e premie kreeg.... Thuis hadden we tegen elkaar gezegd dat we bij haar een 2de premie zouden verwachten maar als je er dan blijkbaar zo dichtbij was en een poosje voor een 1e premie merrie hebt gelopen is het toch een beetje een teleurstelling. Daarna mocht Gravin de baan in. Buiten de baan waren we samen met onze helpers er van overtuigd dat ze er mooi op stond. Maar helaas kon ze zich totaal niet onstpannen en leek ze in de baan niet op de merrie die we daarvoor nog klaar gemaakt hadden... Ze kwam op een 4de plek met een 2de premie. Daarna mochten Fabienne, Carmen en Elsemiek de baan in . Alle drie de dames kregen een 1e premie waarbij Fabienne en Elsemiek op kop liepen! Daarmee kwam er een einde aan een dag waarop we beste tevreden op terug kijken.